Cijene smještaja


1310651235amsterdam3Cijena smještaja u centru Amsterdama se ne razlikuje od drugih velikih europskih gradova, tako bi cijena smještaja u prosječnom hotelu u razdoblju od tri noćenja iznosila oko 200 - 250€ za dvije osobe.

Dvije lokacije preporučujemo za odabir vašeg smještaja. Prva, atraktivnija varijanta je
Burgwallen-Nieuwe Zijde, lokacija se nalazi u samom centru Amsterdama, u neposrednoj blizini glavnog trga, amsterdamskog muzeja i glavne shopping ulice. Druga, ništa manje atraktivna lokacija je Vondelbuurt, koja se nalazi u blizini najljepšeg amsterdamskog parka Vondelpark. Obje lokacije su izvrsno prometno povezane, kao i uostalom i cijeli Amsterdam, tako da nećete pogriješiti i ako izaberete smještaj koji se nalazi i nešto dalje od samog centra.

Rezervirajte smještaj preko interneta kako bi dodatno uštedjeli u odnosu na kupnju smještaja preko agencija. Kako bi pronašli što jeftiniji smještaj najbolje ga je pretražiti na tražilici hotela Wego. Tražilice su odlične zbog toga što uspoređuju cijene smještaja svih najpoznatijih stranica za kupnju smještaja, tako da dobijete najpovoljniju cijenu tog smještaja koja se nudi. Nakon što izaberete željeni hotel, svakako provjerite i cijene na službenoj stranici željenog hotela. (cijena na službenim stranicama hotela može, ali najčešće nije niža)