Opći uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela stranice www.jeftinoputovanje.com.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.


Autorska prava

www.jeftinoputovanje.com.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.


Pravo na izmjene sadržaja i usluga

www.jeftinoputovanje.com.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.


Linkovi na druge web stranice

www.jeftinoputovanje.com.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje www.jeftinoputovanje.com.hr koristite na vlastitu odgovornost i www.jeftinoputovanje.com.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača i www.jeftinoputovanje.com.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. www.jeftinoputovanje.com.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svojoj stranici.


Izmjene uvjeta korištenja

www.jeftinoputovanje.com.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.


Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci i fotografije stranici www.jeftinoputovanje.com.hr su privatnom vlasništvu . Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na stranici dozvoljeno se samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 50 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s uredništvom stranice nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.
Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na stranici jeftinoputovanje.com.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.


Oglašavajte na www.jeftinoputovanje.com.hr

Zašto oglašavati na jeftinoputovanje.com.hr?


  1. Zato što je site jeftinoputovanje.com.hr mladi projekt koji će kroz vrijeme napredovati i postati jedan od najboljih sitova sa savjetima o putovanju,

  2. Zato što posjetitelji jeftinoputovanje.com.hr pripadaju najaktivnijim potroškačkim grupama,

  3. Zato što je cijena oglašavanja vrlo povoljna,


Kako oglašavati?

  1. Sponzorirani linkovi u ponudi putovanja,
  2. Sponzorirani PR članci,
  3. Sponzorirane nagradne igre,
  4. Postavljanjem reklama/bannera (dimenzije po dogovoru),
  5. Postavljanjem raznih rasprodaja za koje želite da budu kupljene,
Za više informacija obratite se na info@jeftinoputovanje.com.hr

Zahvaljujemo na iskazanom interesu.